You are currently viewing День відкритих дверей

Print Friendly, PDF & Email

Дні відкритих дверей в Аграрно-економічному коледжі Полтавської державної агарної академії відбуваються протягом усього навчального року, з вересня до травня.

І ось минулої суботи, 18 березня, коледж гостинно відкрив свої двері для майбутніх абітурієнтів.

Цього дня гості не лише мали можливість пройтися коридорами навчального закладу, ознайомитися з експозицією студентських інтер’єрних, ландшафтних та графічних проектів, а й взяти участь у цікавій подорожі навчальним закладом, прослухати історію створення та становлення ВНЗ, про спектр можливостей, які отримують студенти, навчаючись в Аграрно-економічному коледжі.

Крім того, кожен бажаючий зміг взяти безпосередню участь у майстер-класах з представленнях відділень чи консультаційних заняттях з математики та української мови. За необхідності, майбутні абітурієнти мали можливість поспілкуватися з керівництвом ВНЗ, отримати необхідну конкретну інформацію про навчальний заклад та про умови вступу до нього.

Проте, не зважаючи на визначений графік проведення Днів відкритих дверей, для зручності абітурієнтів та їхніх батьків (особливо це стосується приїжджих), двері навчального закладу відкриті для відвідувань кожного дня за виключенням вихідних (неділя) та святкових днів.

Тож, запрошуємо до нашого коледжу у будь-який зручний для Вас день і час!

Залишити відповідь